Efter ophold på hjemløseinstitutioner

Formålet med denne rapport var at undersøge, i hvilket omfang borgere modtager støtte og behandling efter ophold på en hjemløseinstitution

Efter ophold på hjemløseinstitutioner er en registerundersøgelse iværksat af Overførstergården og Arbejdet Adler, der tilsammen driver fire hjemløseinstitutioner spredt rundt i landet, og udført af analysekooperativet Analyse & Tal.

Formålet med denne rapport var at undersøge, i hvilket omfang borgere modtager støtte og behandling efter ophold på en hjemløseinstitution, og hvorvidt de opnår en stabil tilværelse. Rapporten blev udgivet i 2018 og kan downloades via nedenstående link.

Efter ophold på hjemløseinstitutioner (1.2 Mb)

Arbejde Adler udgiver en række publikationer og informationsfoldere. De kan downloade frit. Publikationerne indeholder resultater fra undersøgelser Arbejde Adler har gennemført eller deltaget i. Herudover har vi samlet historiske informationer, der fortæller om starten og forløbet af Arbejde Adler gennem mere end 100 år. Der er også de nyeste informationsfoldere om de aktuelle opgaver, Arbejde Adler løser.