Betina Rehder – ny forstander i Arbejde Adlers Aflastning

Af Dorte Schiønning Andersen
Sekretariatschef for Landsforeningen Arbejde Adler

4. april 2022

Den 1. april tiltrådte social- og sundhedsassistent Betina Rehder, som forstander i Arbejde Adlers aflastningstilbud på Nørrebro i København.

Betina har allerede lang tid bag sig i Arbejde Adlers Aflastning, hvor hun blev ansat i april 2014. December 2017 tiltrådte hun som afdelingsleder, og hun har siden ledet det daglige arbejde i afdelingen.

Betina har – foruden flere års erfaring i Arbejde Adlers Aflastning – også erfaring fra ortopædkirurgisk sengeafdeling på Hvidovre Hospital, geriatrisk afdeling på Bispebjerg Hospital, plejehjemsarbejde samt fra arbejdet med unge med personlighedsforstyrrelser.

Både medarbejdere og beboere i Arbejde Adlers Aflastning kender Betina som en engageret og fagligt stærk afdelingsleder, som altid har et stort menneskeligt overskud til omsorg og støtte til den enkelte.

* * *

Vil du gerne læse flere nyheder fra Arbejde Adler?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.