Formidling og arrangementer

Arrangementer

Konferencen ”Den nødvendige indsats – Værdig livsafslutning for socialt udsatte”.
Afholdt på Arbejdermuseet mandag den 18. marts 2024.

På konferencen satte vi fokus på den ulighed i sundhed, som rammer gruppen af socialt udsatte mennesker hårdest.  En ulighed som desværre fortsætter helt frem til livets sidste fase, så døden i mange tilfælde ikke sker med den værdighed ethvert menneske fortjener. 

Du finder program og slides fra konferencen her til gratis download:

Program for konferencen 
Oplæg af Dorte S. Andersen, sekretariatschef Landsforeningen Arbejde Adler 
Oplæg af Morten Sodemann, professor i global sundhed og indvandrermedicin på Syddansk Universitet
Oplæg af Karin Bruun Frandsen, overlæge palliativ afdeling, Bispebjerg Hospital
Oplæg af Anette Fredriksen, sygeplejerske og ph.d. studerende, Gatehospitalet Oslo

Det er ligeledes muligt at læse og/eller downloade vores rapport udgivet i forbindelse med konferencen.
Rapporten findes på siden ”Publikationer”

Foredrag og debat
Som humanitær og kirkeligt forankret organisation på udsatteområdet er det centralt, at Arbejde Adler påtager sig rollen som fortaler for udsatte medborgere. Gennem vores konkrete indsats på institutionerne og i vores øvrige aktiviteter har vi dagligt kontakt med mennesker, som har meget svære livsvilkår og svært ved selv at komme til orde. Arbejdet med gøre opmærksom på de udsattes problemer og behov er en opgave, som Arbejde Adler blandt andet løser gennem oplysningsarbejde

Landsforeningens sekretariat og de enkelte institutioner stiller sig gerne til rådighed, når virksomheder, foreninger, kirker, skoler og uddannelsessteder osv. ønsker foredrag om Arbejde Adlers virke.

Ligeledes deltager vi altid gerne i debatarrangementer eller i andre sammenhænge, hvor vores viden og erfaring fra hjemløse- og udsatteområdet er relevant.

Tag kontakt til Landsforeningens sekretariat på tlf. 38 42 22 50 eller kontakt@arbejdeadler.dk med henblik på at drøfte jeres behov for foredrag mv.