Alle har ret til et hjem

Af Dorte Schiønning Andersen
Sekretariatschef for Landsforeningen Arbejde Adler

16. maj 2022

En af Arbejde Adlers vigtigste mærkesager er, at alle mennesker har ret til et hjem. Et hjem hvor man kan leve og føle sig tryg. ”Hjemmet” er omdrejningspunktet for aktiviteterne på vores stand på kirkefestivalen Himmelske Dage den 26. – 29. maj i Roskilde. Vi har produceret smukke unikke insekthoteller, som levende symboler på alles behov for et godt levested.

På Himmelske Dage sætter vi fokus på alles ret til et hjem. Vi markerer budskabet ved at sælge små ”hjem” fra vores telt på Mulighedernes Marked. De små ”hjem” er smukke insekthoteller skabt i et tæt samarbejde med to af vores forsorgshjem og arkitekt Rosa Nøss Bendixen. Insekthotellerne er bygget af beboere på forsorgshjemmet Dalhoffsminde i Sønderjylland, og bearbejdning og montage af fyld er udført af beboerne på Roskildehjemmet.

Som et smukt vartegn for det vigtige hjem har Rosa Nøss Bendixen også designet et stort insekthotel i menneskestørrelse. Det er udført i cortenstål og lærketræ og fremstår som et lille hjem med en varm og personlig atmosfære. Det fungerer både som insekthotel og en lille opholdsplads for to. Besøg os på Himmelske Dage og køb eventuelt et lille hjem – med hjem. Du finder os i telt nr. 24 på den smukke kirkeplads bag ved domkirken.

* * *

Vil du gerne læse flere nyheder fra Arbejde Adler?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.