Godrumgruppen sætter ord og billeder på deres tilbud

Af Dorte Schiønning Andersen
Sekretariatschef for Landsforeningen Arbejde Adler

25. maj 2023

Alle kender følelsen af at være usikker på, hvad der venter én i nye omgivelser. Det gælder ikke mindst, hvis man er hjemløs og har brug for at flytte på forsorgshjem.

Vi ved også, at usikkerhed og manglende viden kan blive en barriere for at søge hjælp, fordi man oplever, at dørtrinnet til et socialt tilbud er for højt.

De tre Arbejde Adler institutioner i Godrumgruppen har sat sig for at gøre dørtrinnet lidt lavere. De tre institutioner – Forsorgshjemmet Godrum, Udslusningsafdelingen Lysbro og Boformen Landlyst – har derfor lanceret en ny hjemmeside designet til at give en introduktion til deres tilbud – i respekt og øjenhøjde med brugerne.

Hjemmesiden byder blandt andet på et kort interview med Godrumgruppens forstander, Tina Grove, som fortæller om hverdagen på de tre institutioner. ”Det er vigtigt for os, at vi henvender os direkte til de mennesker, som har brug for vores hjælp”, fortæller Tina Grove. ”Man skal føle sig velkommen, allerede inden man ankommer, og man skal have et godt  indtryk både af vores hverdag og de værdier, der er grundlaget for vores indsats”.

Bliv klogere på Godrumgruppen og på, hvad en institution for socialt udsatte kan være i interviewet med Tina Grove.

* * *

Vil du gerne læse flere nyheder fra Arbejde Adler? Tilmeld dig vores nyhedsbrev.