En nyhed der summer

Af Dorte Schiønning Andersen, sekretariatschef og Vibeke Rasmussen, sekretariatsmedarbejder for Landsforeningen Arbejde Adler


31. maj 2023

Måske har du allerede set det? Vores hjemmeside har fået en ny side med titlen ”Insekthotel”. Her kan du læse mere om Landsforeningen Arbejde Adlers diakonale projekt – insekthoteller i menneskestørrelse, som skaber ly og levested til både insekter og mennesker.

Desuden kan du se fotos af beboere og medarbejdere i arbejde med produktion af insekthotellet på vores forsorgshjem Dalhoffsminde, læse om vores tanker bag projektet samt hente vores nye folder om insekthotellet.

Weekenden den 2.  – 4. juni vil insekthotellet være udstillet ved Landsforeningen af Menighedsråds Årsmøde på Hotel Nyborg Strand, hvor vi naturligvis også selv er til stede for at fortælle meget mere om projektet og Landsforeningen Arbejde Adlers øvrige sociale arbejde.

* * *

Vil du gerne læse flere nyheder fra Arbejde Adler? Tilmeld dig vores nyhedsbrev.