Konference om en værdig livsafslutning for socialt udsatte

Af Vibeke Rasmussen
Sekretariatsmedarbejder

23. januar 2024

Mandag d. 18. marts afholder Arbejde Adler konferencen ’Den nødvendige indsats - Værdig livsafslutning for socialt udsatte’ på Arbejdermuseet i København. Find program og link til tilmelding her

På konferencen sætter vi fokus på den ulighed i sundhed, som rammer gruppen af socialt udsatte mennesker hårdest.  En ulighed som desværre fortsætter helt frem til livets sidste fase, så døden i mange tilfælde ikke sker med den værdighed ethvert menneske fortjener. Det har Landsforeningen Arbejde Adler udarbejdet en rapport om, der præsenteres og debatteres på en halvdags konference mandag den 18. marts på Arbejdermuseet i København.

Efter præsentation af konklusionerne fra rapporten af sekretariatschef Dorte S. Andersen, Arbejde Adler, er der indlæg af professor Morten Sodemann, Syddansk Universitet, overlæge Karin Bruun Frandsen, Palliativ afdeling på Bispebjerg Hospital og sygeplejerske og ph.d. studerende Anette Frederiksen, Gatehospitalet i Oslo. Debatten med salen ledes af tidligere direktør for Socialstyrelsen, Knud Aarup.