Tak for den store opbakning

Af Vibeke Rasmussen
Sekretariatsmedarbejder

21. marts 2024

Mandag den 18. marts afholdt Arbejde Adler konferencen ”Den nødvendige indsats – Værdig livsafslutning for socialt udsatte”. Konferencen satte fokus på de udækkede behov for palliation for de socialt mest udsatte mennesker i vores samfund.

Konferencen blev afholdt i Arbejdermuseets festsal. Næsten 200 deltagere var mødt op for at høre om emnet og deltage i den efterfølgende debat mellem dagens oplægsholdere. Vi vil gerne takke for den store opbakning til at sætte socialt udsattes palliative behov på dagsordenen.

Find, læs og download alt materiale fra konferencen på vores hjemmeside under menupunktet ”Formidling og arrangementer”

Vil du gerne læse flere nyheder fra Arbejde Adler? Tilmeld dig vores nyhedsbrev.