Forsorgshjemmet Dalhoffsminde

Et midlertidigt opholdssted for hjemløse med sociale problemer

Dalhoffsminde er en selvejende institution og drives i henhold til lov om social service § 110 som henvender sig til midlertidigt ophold for hjemløse og personer med sociale problemer.

Dalhoffsminde blev oprettet i 1924 af Landsforeningen Arbejde Adler som et forsorgshjem, og i 2003 købte Arbejde Adler af daværende Sønderjyllands Amt yderligere Marstrup Kirkevej 31 i Hoptrup og ombyggede stedet til et forsorgshjem.

Stederne fremstår velindrettede og vedligeholdte. Dalhoffsminde er omkredset af flot natur med et rigt dyreliv og direkte adgang til Slivsø.

Vi har flere typer af produktionsfaciliteter på Dalhoffsminde

De enkelte produktionsværksteder ledes af medarbejdere med håndværksmæssig baggrund, som garanterer kvalitet og leveringssikkerhed.

Træværksteder
Vi har de fleste snedkerimaskiner bla. høvle, rundsave, båndsave, pudsemaskine m.m.

Montage
Her udføres samle og emballerings opgaver, påsætning af labels, lakering af
skruer, opfyldning m.m.

Metalværksted
Vi råder over bla. konventionelle drejebænke, fræsebænke, bore/skæremaskiner, savemaskiner, svejseanlæg, bukkemaskiner, hydraulisk presse, stanse-lokke m.m

Malerafdeling
I vores malerafdeling lakerer vi egne produkter. Vi råder over professionel
malerkabine samt udstyr til mangeartede opgaver.

Savværk
Savværket har kapacitet til savning af en stamme på 45 Ø og op til 4 meter. Her kan produceres lægter, planker og regler m.m. Ring for tilbud.

Vi forventer, at man deltager i arbejdet på værkstederne. Efter indskrivning får man kort tid efter en samtale med ed medarbejder fra værkstedet. Der udbetales løn på 25 kr. pr . time.

Dalhoffsminde er optaget af frivilligt arbejde
Dalhoffsminde har kontakt og samarbejde med Haderslev Frivillighedscenter. Hvis der er lokale folk, foreninger eller andre, som kunne have lysten til frivilligt arbejde, henvendt til hjemløseområdet, er du/I meget velkommen til at kontakte os med dine/jeres ideer og tanker.

Se billeder fra Dalhoffsminde her:

 

Læs mere på hjemmesiden ved at klikke på billedet her: