Persondatapolitik

Her kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m.

Persondataansvarlig
Landsforeningen Arbejde Adler er dataansvarlig for de personoplysninger der behandles, når du benytter dig af vores services, herunder hjemmeside, nyhedsbreve eller tilmelding til arrangementer. Du kan til en hver tid rette henvendelse via nedenstående.

Landsforeningen Arbejde Adler
Amagerbrogade 37, 2.t.h.
2300 København S
Tlf. 38 42 22 50
Mail: kontakt@arbejdeadler.dk
CVR: 31691664


Hvilke personoplysninger behandler vi og til hvilket formål

Afhængig af din relation til os, behandler vi dine personoplysninger på forskellig måde og til forskellige formål. Du kan herunder læse hvad der gælder for det specifikke område.

Når man tilmelder sig vores nyhedsbrev på hjemmesiden

 • Formål: Når man tilmelder sig nyhedsbrevet på vores hjemmeside, behandler vi de angivne personoplysninger for at kunne sende e-mails med nyheder, tilbud, invitationer til arrangementer mv.
 • Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger:  Behandlingen af personoplysninger sker baseret på samtykke. Bemærk at man på et hvert tidspunkt kan trække sit samtykke tilbage.
 • Kategorier af personoplysninger og deres kilde: Der indsamles kontaktoplysninger i form af navn og e-mail. Der indsamles alene personoplysninger, som den besøgende selv afgiver.
 • Modtagere af personoplysninger: De personoplysninger der afgives bliver ikke videregivet uden for virksomheden. Personoplysningerne overdrages (ikke videregives) til MailChimp i USA, hvor de anvendes til udsending af Arbejde Adlers nyhedsbreve. MailChimp kan ikke benytte personoplysningerne til egne formål og handler derfor udelukkende på vores instruks. Der er indgået en databehandleraftale med MailChimp og dataoverførsel sker på baggrund af Standard Contractual Clauses (SCC).
 • Opbevaring af personoplysninger: Personoplysningerne opbevares så længe man er aktiv abonnement på nyhedsbrevet eller ind til man trækker sit samtykke tilbage. 

Når man tilmelder sig et arrangement

 • Formål: Når man tilmelder sig et fysisk arrangement (via kontaktformular/e-mail) behandler vi de angivne personoplysninger for at kunne registrere tilmeldte og for at kunne sende e-mails med servicebeskeder om arrangementet op til og umiddelbart efter afholdelse. De angivne personoplysninger vil ikke blive tilknyttet virksomhedens nyhedsbrev, med mindre man selv aktivt giver markedsføringssamtykke til dette i forbindelse med tilmelding.
 • Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger: Behandlingen af personoplysninger sker baseret på legitim interesse, idet vi afvejer at behandlingen af personoplysninger sker i den tilmeldtes egen interesse. Man kan altid sige “nej tak” til vores behandling, hvis man ikke ønsker at deltage i arrangementet.
 • Kategorier af personoplysninger og deres kilde: Der indsamles oftest kontaktoplysninger i form af navn og e-mail, men det kan forekomme at vi også beder om titel, virksomhed og lignende. Der indsamles alene personoplysninger, som den besøgende selv afgiver.
 • Modtagere af personoplysninger: De personoplysninger der afgives vil som udgangspunkt ikke blive videregivet uden for virksomheden. Oplysninger om navn vil imidlertid blive videregivet til tredje part i forbindelse med arrangementer, der inkluderer indkvartering på hotel.
 • Opbevaring af personoplysninger: Personoplysningerne opbevares indtil 3 måneder efter arrangementet og slettes herefter.

 

Dine rettigheder

 • Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, vi behandler om dig. Ved at skrive til os (på ovenstående adresse) kan du anmode om indsigt i de personoplysninger, som vi har registreret om dig, herunder de formål, som oplysningerne er indsamlet til. Vi vil efterkomme din indsigtsanmodning så hurtigt som muligt.

 • Tilbagekaldelse af samtykke: Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Din tilbagetrækning påvirker ikke lovligheden af den behandling, der blev gennemført, før du trak dit samtykke tilbage.