Ny folder om Arbejde Adlers indsatsområder

Af Vibeke Rasmussen
Sekretariatsmedarbejder

8. juli 2022

Se Landsforeningen Arbejde Adlers nye generelle folder om vores arbejde for socialt udsatte

Læs om vores værdier og blive klogere på vores forskellige tilbud for hjemløse og andre socialt udsatte og sårbare mennesker. I folderen finder du også vores ”nye” logo, som efter at have været igennem grafiker Tobias Frosts kyndige hænder fremstår med et smukkere og mere originalt udtryk i respekt for det oprindelige kunstværk.
Læs mere om historien bag vores logo.

Download gerne folderen kvit og frit fra vores hjemmeside, hvor du også finder flere af vores faglige publikationer om hjemløshed og socialt udsatte til gratis download. Du finder samtlige publikationer under menupunktet ’Arbejde Adler’ / ’Publikationer’.

Hvis du ønsker at få tilsendt foldere eller andre publikationer i trykt udgave, så kontakt vores sekretariat på mail kontakt@arbejdeadler.dk eller telefon 38 42 22 50.

Rigtig god læselyst

* * *

Vil du gerne læse flere nyheder fra Arbejde Adler?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.